Bő 20 perccel a lefújás előtt a heves esőzés és villámlás következtében kialudtak a fények a Videoton - Ferencváros NB I-es rangadónak helyet adó Pancho Arénában. A Vidi Pátkai és Scsepovics góljaival ekkor már 2-0-ra vezetett, a közel 40 perces kényszerszünet után pedig Stopira is betalált, a Ferencváros oldaláról pedig Priskin találata csak a becsületgólra volt elég. Magabiztosan, 3-1-re nyert a Vidi, és átvette a vezetést a tabellán.

Az elósztóberendezés meghibásodása miatt szakadt félbe az NB I 7. fordulójának rangadója. A munkások közel 40 percig dolgoztak a hiba elhárításán, és szerencsére jól végezték a dolgukat, a reflektorok ugyanis újra működésbe léptek, és folytatódhatott a találkozó.

Nem tűntek megviseltnek a Videoton futballistái a csütörtökön elveszített, Partizan Beograd elleni Európa-liga-kudarc után, a kezdőspíszótól hatalmas elánnal vetették bele magukat a küzdelembe, és sokkal jobban játszottak a több sebből vérző Ferencvárosnál. Pátkai egy szép támadás végén a vezetést is megszerezte, így a Vidi megérdemelt előnnyel vonulhatott a szünetre.

A második játékrész ugyanott folytatódott, ahol az első abbamaradt, támadtak a fehérváriak és Scepovic a 48. percben megduplázta az előnyt. A 62. percben Solymosi Péter villámlás miatt félbeszakította a találkozót, egy rövid pihenő után azonban folytatódott a rangadó. 9 minutummal később azonban a Pancho Aréna reflektorai is felmondták a szolgálatot, teljes sötétségbe borult a stadion. Körülbelül 40 percig tartott a hiba elhárítása, és mehetett tovább a meccs. Ennek utólag Stopira örülhetett a legjobban, aki egy remek lövéssel még magabiztosabbá tette a Videoton vezetését, Priskin hajrában lőtt találata csak szépségtapasz lehetett a vendégeknek. 3-1-re győzött tehát a Vidi, a sikernek köszönhetően pedig átvették a vezetést a tabellán